2008. március 20., csütörtök

15. Karol és Tom éjszaka.D

Felmentük...én elmentem zuhanyozni Tom pedig öltözött.... Karol bement a fürdőbe és zuhanyozni kezdett.. Nem sokkal később zajt hallott, és meglátta Tomot, anyaszült mesztelen..
-Tom?.-Karol
-Igen.-Válaszolt
-Gyere.-Karol kaján vigyorral
-Megyek.-Tom és a zuhanyfülkébe állt
Karol és Tom először gyengéden majd, vadul kezdtek el csókolózni. Tom megfogta Karolt és a csempéhez nyomta, gyengéden. Karol felszisszent a hideg csempétől, de aztán megszokta. Ekkor Tom simogatni kezdte Karolt, mindenfelé. Karol fordított, így Tom volt a csempénél.. Karol szó szerint neki esett Tomnak, majd vadul csókolta, és a nyakát kezdte puszilgatni, amit Tom halk nyögésekkel nyugtázott.. Ekkor Tom kilépett a zuhanyfülkéből, elzárta a vizet, és Karolt felvette az ölébe. Kimentek a szobába és ott folytatták. Tom leszedte Karolról a törölközőt, és végig nézte... Egy mosoly ült ki az arcára, és folytatta tovább. Karol megint fordított, és Tomról hámozta le a törölközőt. Tom már nagyon be volt indulva... Karol kínozta egy kicsit, majd Tom megfordította Karolt, és belehatolt... Megint csak lassan, kezdte el, kínozta Karolt... Ekkor Karol Tom szemébe nézett, és ezt mondta..
-Csináld.
-Csinálom.-Tom
Ekkor begyorsított, és együtt élveztek el... Ekkor Tom ledőlt Karol mellé, és izzadt testük egymáshoz ért. Tom átölelte Karol derekát, és úgy aludtak el.. Reggel Bill és Bea veszekedtek....



Na remélem teccet mert ha nem...:@ Akkor nem lex semmi. Na komit.. Pucc

Nincsenek megjegyzések: